I što si ti sad srećna? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jan.2019, 17:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I što si ti sad srećna? (FOTO, VIDEO)

Emina Jahović povodom vesti da je raskinula s milijarderom zbog pritiska da se uda

Nakon razvoda sa pevačem Mustafom Sandalom sa kojim ima dvoje dece, Emina Jahović je ušla u vezi sa turskim biznismenom Sadetinom Saranom, ali je nedavno objavljeno da je i ta veza pukla.

Mediji pišu da je razlog njihovog raskida bio taj što nakon samo nekoliko meseci zabavljanja pevačica nije mogla više da trpi pritisak dečka i insistiranje da se što pre venčaju i započnu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << zajednički život.

"Od velike zaljubljenosti, njihova veza se ubrzo pretvorila u totalni haos. Sadetin je počeo sve više da je guši time da želi da se oženi njome, da to moraju što pre da obave, a kada mu je Emina stavila do znanja da je još rano za to, počeo je da insistira da se preseli kod njega. Nijedna od tih opcija za nju nije dolazila u obzir", rekao je neimenovani izvor "Kuriru", što je sada Emina Jahović demantovala na Instagramu.

"Dragi moji ne verujte u ova pisanja, ovo apsolutno nema veze s istinom. Nikada nisam bila srećnija nego sad", napisala je Emina i ponovo zbunila pratioce koji se pitaju da li nije istina da je "terao da se venčaju" ili da uopšte nisu ni raskinuli, pa je zato srećna.

BONUS VIDEO: Emina



Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.