I pevač iz Tunisa u serijalu „Ja imam talenat“

Izvor: Dzungla.org, 15.Nov.2011, 15:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I pevač iz Tunisa u serijalu „Ja imam talenat“

Takmičarski šou „Ja imam talenat” vraća se na male ekrane od nedelje 20. novembra na Prvom kanalu RTS-a.
Mina Lazarević je nova članica tročlanog žirija

Šou će u novoj sezoni gledaocima ponuditi još uzbudljivije i zanimljivije takmičare, koji će pevati, glumiti, prkositi sili zemljine teže i ostalim silama fizike demonstrirajući koliko se to različitih talenata zapravo krije u Srbiji, ali i van granica zemlje, budući da je jedan od takmičara došao čak >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << iz dalekog Tunisa.
Još jedna od novina u novoj sezoni „Ja imam talenat” je promena u sastavu žirija, kome se priključila glumica Mina Lazarević. Ona će zajedno sa već prekaljenim sudijama direktorom Beogradske filharmonije Ivanom Tasovcem i kompozitorom Aleksandrom Milićem Milijem imati nezahvalan zadatak da odluči ko je od 4.000 kandidata, koliko ih se prijavilo za ovu sezonu, najbolji. Iako je ušla u već uigranu ekipu, Mina se dobro snašla u sudijskoj stolici, a kaže da ni prema kandidatima nije bila previše stroga.
(Izvor: Blic)

Nastavak na Dzungla.org...






Povezane vesti

Ja imam talenat od 20. novembra!

Izvor: Story, 16.Nov.2011, 11:31

Treća sezona najzabavnijeg šou programa Ja imam talenat počinje u nedelju 20. novembra na Prvom kanalu RTS-a od 21 čas

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.