I nju si muvao?! (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Jun.2019, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I nju si muvao?! (FOTO)

Pre nego što je oženio holivudsku glumicu, britanski prestolonaslednik muvao drugu holivudsku glumicu

Samo nekoliko dana nakon što su britanski mediji otkrili da je princ Hari navodno prevario  Megan Markl, stiže vest da je muvao i njenu koleginicu!

Hari je, navodno, prvo varao Megan s manekenkom Sarom En Meklin, ali pokušavao i da smuva Dženifer Aniston!

Biograf slavnih Ijan Halperin je u dokumentarcu o Dženifer Aniston otkrio da je princ Hari "bombardovao >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << porukama 16 godina stariju glumicu" i da ju je nazivao "materijalom za princezu".

"Zbog nje je i išao toliko puta u Los Anđeles, bio je opsednut njom", rekao je Halperin i dodao da ju je Hari godinama "ganjao".

Portparol Dženifer Aniston je demantovao ove tvrdnje, ali Halperin ih je potkrepio izjavama glumičinog osoblja i čak jednog bivšeg dečka.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.