I baš tako: Stajling koji nas je oduševio

Izvor: Piplmetar.rs, 01.Jul.2023, 08:30

I baš tako: Stajling koji nas je oduševio

Podsećamo se na nezaborne stajlinge iz serije I baš kao i koja je oduševila ceo svet. I jedva čekamo da vidimo nastavak
Kada je HBO Mak najavio ponovno pokretanje jedne od najpoznatijih TV serija svih vremena, Seks i grad, fanovi nisu mogli biti željeni da se vrate u moderan i haotičan svet Keri Bredšo. Podsećamo se na nezavisne stajlinge iz serije And just like one koji su oduševili svet mode. I jedva čekamo da vidimo šta nam donosi nova serija
I tek tako: Nezaboravni momenti Kultna >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << torbica Kada su se prvi put javile fotografije Sarah Jessica Parker kako drži JV Anderson Pigeon Cluttch u novoj sezoni And Just Like That…, modna zajednica je podivljala. Ona je uparila torbu sa sivim kombinezonom dok je bila na šoping ekskurziji sa Šarlotom.
Leopard print Ako postoji nešto što smo naučili o stilu Kerinog prijatelja Seeme, to je da ona voli dobar životinjski print. Ovde je prikazano obučeno u leopard print od glave do pete dok je u frizerskom salonu.
Metalna haljina Za noćni izlaz sa prijateljima, Keri nosi metalik zlatnu haljinu sa svetlucavim perlama, koji uparuje sa kimonom na pruge i tirkiznim štiklama.
Najapsurdniji stajling Keri je napravila mnogo smelih i sumnjivih modnih izbora, ali ovaj izgled bi mogao dobiti titulu najapsurdnjeg. Keri je ovako skočila kada je ponovo počela da pušiš cigarete da ne bi unela miris u svoj stan. Ovo samo na njoj može izgledati prihvatljivo.
Kad si u Parizu Podsetimo se scene kada je Keri otputovala u Pariz da se poslednji put oslobodi od gospodina Zveri, razbacujući njegov pepeo reči. Naravno, ovo nije moglo bez raskošnog bala haljineJa sedim?
Ikonična suknja Keri se vraća svojim korenima, noseći punu tu suknju, dok posećuje svoj stan u Vest Viliđu nakon Zverkine smrti. Ljubitelji seksa i grada brzo će prepoznati ovaj modni dragulj iz uvodnih špica. Ako pažljivo pogledate, vidite još jedan dragulj – Kerinu ljubičastu šlokicu Fendi torbu, koju je nosila u originalnoj seriji.
Šetanje psa – ali sa stilom A kako bi drugačije Šarlot Jork izveo svog psa u šetnju da nije savršeno stilizovana. Bonus poeni za Burberri pseća torbica.
Kada jedna torba nije dovoljna… Stavio si dva, a Keri nam je pokazao kako se to radi. Već smo videli trend dvostrukog kajša, pa može li ovo biti nagoveštaj novog trenda?
Nokti Sare Džesike Parker kanalisali su glumičinu unutrašnju Keri Bredšou na 25. godišnjici filma „Seks i grad“!
Grant Lamos IV/Getti Images Entertainment


Detaljnije

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.