I Italijani pregazili Angolu – MaxBet Sport

Izvor: 011vodič.com, 02.Sep.2019, 11:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Italijani pregazili Angolu – MaxBet Sport

“Orlovi” su ispratili Angolu sa +46 na premijeri Mundobasketa, a afrička selekcije doživela je debakl i u meču sa Italijom. Azuri su u Fošanu u prvom meču drugog kola pobedili sa 92:61. Jasno je da će u narednu fazu da se plasiraju Srbija i Italija, a njihov međusobni duel u sredu (13.30) odlučiće o pol poziciji u Grupi D.
Kladionica MaxBet vam je pripremila novo iznenađenje. Pokrećemo novu mobilnu aplikaciju, koja je već dostupna za Android. Uskoro će moći da se skine >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i za IOS. Više informacija možete pronaći na sajtu naše kladionice, kao i na Jutjub kanalu.
Pobeda Belinelija, Datomea i drugova nije dolazila u pitanje nijednog trenutka. Već posle 10 minuta bilo je 25:11. Prednost je rasla, da bi na poluvremenu bilo i +23 – 44:21. U nastavku je bilo samo otaljavanje posla. Italijani su do kraja rutinski stigli do +31.
Kvota u kladionici MaxBet na pobedu Srbije protiv Filipina sa više od 38.5 poena razlike je 1.85. Meč se igra u ponedeljak od 13.30.
Srbija je u pripremnim mečevima dva puta pobedila Italijane, prvi put u Atini na Akropolis kupu, a onda i u Kini nekoliko dana pred start Mundobasketa. Obe selekcije se dobro poznaju. Zna se – naša reprezentacija je favorit.
OVDE možete da pogledate sve rezultate, raspored i tabele svih osam grupa Mundobasketa!
Milojević za Maxbetsport: Jokić je najbolji srpski košarkaš svih vremena!


The post I Italijani pregazili Angolu – MaxBet Sport appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.