I DALJE GA VOLI, ALI… Luna OTVORILA DUŠU o raskidu – Marka nije OCRNILA, a Slobu Radanoviću NIJE ŠTEDELA!

Izvor: 011vodič.com, 15.Dec.2019, 15:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I DALJE GA VOLI, ALI… Luna OTVORILA DUŠU o raskidu – Marka nije OCRNILA, a Slobu Radanoviću NIJE ŠTEDELA!

Bivša učesnica “Zadruge” Luna Đogani pokazala je svima šta radi nakon raskida sa Markom Miljkovićem, o kojem ne prestaje da se priča. Đoganijeva je prvi put otvoreno pričala o Marku i raskidu koji je bio neminovan, kako i sama kaže.
Raskinuli smo. Nismo više zajedno. Ne želim da pričam zašto, kako i zbog koga, jer bar to možemo da sačuvamo za sebe. Žao mi je što nismo uspeli kao par, ali o njemu neću imati nikada bilo šta ružno da kažem. On >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << je jedan stvarno dobar dečko koji mi je pružio ljubav i pažnju  koliko i ja njemu, ali jednostavno nismo uspeli da opstanemo kao par. Borili smo se lavovski, ali je jednostavno puklo. Idemo dalje, želim mu puno sreće – rekla je Luna.
Da li je možda došlo do prezasićenja u vezi?
Ne, daleko od toga. Pisali su svašta, navodili nedostatak para, umešanost treće osobe, moju mamu, a nema veze sa tim. Samo nismo imali iste stavove o nekim stvarima koje su jako bitne da bi dvoje uspeli u životu. Ljubav je bila prisutna, i dalje je prisutna, ali ona nije dovoljna da bi jedna veza opstala – odgovorila je Luna, a onda je otkrila da li Sloba Radanović ima veze sa raskidom:
Definitivno nema veze. Taj čovek je davno u mojoj prošlosti – stavila je tačku na glasine Luna.

The post I DALJE GA VOLI, ALI… Luna OTVORILA DUŠU o raskidu – Marka nije OCRNILA, a Slobu Radanoviću NIJE ŠTEDELA! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"PREVIŠE SMO POVREDILI JEDNO DRUGO.." Luna Đogani otkrila da su Marko i ona jedno drugom VRATILI STVARI, evo zašto su raskinuli

Izvor: Blic, 15.Dec.2019

Luna Đogani je otvorila dušu o raskidu od Marka Miljkovića, pa iznenadila sve kada je poručila da smatra da je ovog puta zaista kraj.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.