I BETMEN BI BIO PONOSAN: Student napravio betmobil koji funcioniše! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Sep.2020, 18:54

I BETMEN BI BIO PONOSAN: Student napravio betmobil koji funcioniše! (VIDEO)

Svaka čast na trudu i znanju.

Student iz Vijetnama izradio je funkcionalni Betmobil, a fotografije i snimci njegovog vozila postali su viralni na društvenim mrežama.

Uz pomoć prijatelja, hanojski student arhitekture Ngujen Dak Čung (23) izradio je kultno vozilo iz voljene franšize u prirodnoj veličini. Kaže kako je ideju dobio nakon što je pogledao filmsku trilogiju o Betmenu, režisera Kristofera Nolana.

"Bio sam toliko impresioniran automobilom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i zaljubio sam se u njega kad se prvi put pojavio u filmu", rekao je za Vajs. Replika koju je napravio dugačka je 3,6 metara, široka 2,6 i visoka 1,5 metara. Za VNExpress International rekao je da vozilo može voziti ravnim putem maksimalnom brzinom od 100 kilometara na sat te++i da se udobno smeste dve osobe. I, što je još važnije, izgleda vrlo slično onom u filmu, s vratima koja se otvaraju poput krila.

Ngujen kaže kako je uložio puno truda u svoje vozilo, a određene komponente morao je da naruči iz SAD-a i Južne Koreje, zbog čega je na izradu automobila potrošio 10 meseci.

"Da, ponekad sam bio vrlo umoran i htio sam da odustanem, ali svaki put kad sam to poželeo, prisetio sam se razloga zbog kojeg sam počeo kako bi se motivisao", rekao je. "Zaista sam srećan kad vidim svoju umotvorinu... ponosan sam zbog teškoća koje sam prevladao."

Ngujen je rekao i da još nadograđuje automobil koji je privukao puno pažnje na Internetu, ali i da ima na umu brojne druge projekte.

VETAR POKAZAO RODIĆKINU GOLU G*ZU! Veljkova svastika žari plažama Crne Gore i POKAZUJE ČARI INTIME (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.