I Anica Dobra u timu „Otvorena vrata“

Izvor: Dzungla.org, 23.Nov.2012, 22:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I Anica Dobra u timu „Otvorena vrata“

Mada će snimanje poznate serije da kasni, gledaoce će obradovti podatak da će poznata glumica postati član uigrane ekipe novih ”Otvorenih vrata”

SNIMANjE nastavka serije “Otvorena vrata” trebalo je već da počne, ali zbog odustajanja kreatora Biljane Srbljanović i Miloša Radovića od pisanja scenarija, prvi kadrovi biće snimljeni u januaru. Ipak, i pored komplikacija, kojima se producentkinja Bojana Maljević nije nadala, gledaoci Prve srpske televizije gledaće >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << svoje omiljene junake kroz 16 epizoda na proleće 2013.
Mnoge je posebno obradovala vest da ćemo ponovo u istim ulogama gledati Vesnu Trivalić, Bogdana Diklića, Milana Laneta Gutovića, Nikolu Đurička, Bojanu Maljević, Zorana Cvijanovića i Milicu Anđelić.
Prema našim saznanjima, u uigranoj ekipi obreće se i Anica Dobra, u ulozi komšinice.
Bojana je za naš list nedavno izjavila da će likove iz porodice igrati svi koji su i bili tu, osim gospođe Angeline, jer “predivna Olivera Marković više nije sa nama”.
- Neće niko drugi igrati taj lik, uvešćemo novi – dodala je Bojana.
Pretpostavljamo da će taj novi lik igrati baš Anica, koja nije želela ništa da komentariše o svom učešću u “Otvorenim vratima”.
- Prerano je za neku izjavu – kratko je izjavila za “Novosti” Anica.
(Izvor: Novosti)

Nastavak na Dzungla.org...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I Anica Dobra u timu Otvorena vrata!

Izvor: Svet plus, 23.Nov.2012

Mada će snimanje poznate serije da kasni, gledaoce će obradovti podatak da će poznata glumica postati član uigrane ekipe novih rdquo;Otvorenih vrata rdquo;.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.