Hteli da je kidnapuju!

Izvor: Mondo, 20.Jul.2015, 15:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteli da je kidnapuju!

Ema Votson pojačala obezbeđenje zbog pokušaja kidnapovanja!

Lepa glumica, poznata kao Hermiona iz serijala filmova o Hariju Poteru, umalo je kidnapovana na setu svog novog filma, rimejka "Diznijevog" klasika "Lepotica i zver".

Ema (25) je bila na snimanju u Šepertonu, kada je produkcija dobila informacije o planiranom kidnapovanju.

Dvojica radnika na održavanju seta, istočno-evropskog porekla, planirala su da kidnapuju Votsonovu i traže otkup. Njihov >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << plan otkrio je lokalni taksista koji ih je vozio posle noćnog snimanja, koji je razumeo svaku reč njihovog razgovora iako se pravio da ne zna njihov jezik, piše "Dejli mejl".

"Taksista je prijavio sumnjiv razgovor dvojice radnika na stranom jeziku, a oni nisu znali da ih on razume. Razgovarali su o planu da kidnapuju Emu. Odmah smo reagovali i pojačali obezbeđenje na setu", rekao je izvor blizak produkciji tom listu.

Studio "Dizni" nije se još uvek oglasio povodom ove priče, pa nije poznato da li su radnici koji su planirali otmicu identifikovani ili privedeni.

Ema je i na snimanju filma "Noa" doživela traumu, pošto je jedan obožavalac opsednut njome provalio na set.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.