Izvor: Njuz.net, 20.Dec.2017, 13:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hrvatski uhapšeni huligan na stolu u hotelu ostavio komponovan Koncert za harfu i obou

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 20. decembar 2017, (Njuz) – Hrvatski huligan Ivan Ronald Mišković, koji je prošle srede uhapšen zbog tuče na derbiju, ostavio je u svojoj hotelskoj sobi predivan Koncert za harfu i obou. Prema prvim informacijama, koncert je komponovao tog dana na hotelskom bloku.
Kako saznaje Njuz, koncert nije završen, već je mladi huligan stigao do trećeg stava, ali se već sada može reći da je u pitanju delo koncizne forme, veoma ekspresivnog izraza.
Ivan Ronald Mišković >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << je ovo delo posvetio svojoj devojci, kojoj je rekao da ga u Beogradu očekuje opasan dan, jer je već neko vreme imao umetničku blokadu.
– Pre nego što je otputovao, rekao joj je da ga očekuje borba sa preko 600 nota. Delovao je pomalo uplašeno, ali i odlučno u nameri da se suoči sa svojim stahom i proba da komponuje najbolje delo do sada – izjavio je jedan njegov prijatelj koji je tražio da ostane anoniman.
Kako nezvanično saznajemo, mladi huligan je u svojoj prošlosti bio poznat po izazivanju nereda na koncertima klasične muzike, kada je se sukobljavao sa posetiocima sa čijim se muzičkim ukusom nije slagao.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.