Hrana i seks: Kako spojiti ova zadovoljstva za vrhunski užitak

Izvor: Piplmetar.rs, 03.Nov.2023, 02:30

Hrana i seks: Kako spojiti ova zadovoljstva za vrhunski užitak

Kada se kombinuju hrana i seks – vrhunsko zadovoljstvo je zagarantovano. Kako da to uradite na zabavan način koji će vam pružiti vrhunski užitak?
Erotske igre s hranom će vam pomoći da vidite i osetite svog partnera na nov način. Da dodate romantiku predigri, pružite prelepe vizuelne efekte i more novih čulnih senzacija.
Hrana i seks: Kako koristiti hranu u seksualnim igrama Pre svega, prestanite da razmišljate o seksu samo kao o snošaju ili oralnom seksu. Ovaj stav će >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << učiniti da se osećate kao da ste pod pritiskom ili neprijatno. Pripremite se za igru koja može trajati onoliko dugo koliko žele oba učesnika. Neka vam erotske prakse postanu cilj same po sebi, a ne priprema za “glavno jelo”. Opustite se, uživajte u partneru i sebi, novim senzacijama i ukusima.
Igrajte se sa temperaturom Uzmite smrznuto grožđe u usta i poljubite telo svog partnera. Počnite od usana i pređite na erogene zone: dodirnite bradavice, stomak, unutrašnju stranu butina. Pokušajte da se igrate sa sladoledom. Prevucite ga oko bradavica ili preko stomaka, a zatim poližite slatki trag.
Otkrijte svoj umetnički talenat Prigušite svetla ili upalite sveće, pustite opuštajuću muziku i pripremite se da oslobodite svoju kreativnost. Uzmite mekanu četkicu za šminkanje, umočite je u med, šlag ili otopljenu čokoladu koja se ohladila na sobnu temperaturu i prekrijte telo vašeg partnera dezenima. Dobra opcija je jestivo zlato. Boja se prodaje u prahu, tako da svog partnera možete pretvoriti u pravo božanstvo prekrivanjem kože zlatnim prahom. Kada završite svoje remek-delo, fotografišite ono što ste napravili i onda možete da “gustirate” svoje umetničko delo.
Koristite šampanjac Penušavo vino pruža prijatan osećaj peckanja na koži, što može biti veoma prijatno za oba partnera. Možete sipati malo šampanjca na stomak ili grudi voljene osobe i polizati mehuriće.
Pokušajte sa senzornom deprivacijom Kada zatvorimo oči, naša druga čula postaju intenzivnija. Ovu funkciju svakako treba koristiti u igrama s hranom. Stavite partneru masku za spavanje ili mu zavežite oči mekom trakom, a zatim ga nahranite komadićima voća, jagodama prelivenim čokoladom ili vinom. Takođe, sa zatvorenim očima, dodiri se osećaju bolje, tako da se sve gore navedene igre mogu isprobati „na slepo“ za stranu koja prima.
5 načina da vratite strast u brak posle četrdesete
KatarzynaBialasiewicz/gettyimages.co.uk


Opširnije
Izvor: Lepota i zdravlje

Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.