Holivudska glumica otkrila SOČNU TAJNU o Bilu Klintonu i ŠOKIRALA javnost: Sedim i vidim ga kako hrče u stolici ispred mene...

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Mar.2024, 22:50

Holivudska glumica otkrila SOČNU TAJNU o Bilu Klintonu i ŠOKIRALA javnost: "Sedim i vidim ga kako hrče u stolici ispred mene..."

Gledaoci su ostali zaprepašćeni.
Svetski poznata glumica Gvinet Paltrou 21. marta gostovala je u emisiji „Hot Ones“ koju vodi popularni voditelj Sean Evans. Koncept njegove emisije vrlo je zanimljiv i prepoznatljiv, kako on zapravo intervjuiše poznate ličnosti dok onu jedu ljuta pileća krilca.
U epizodi u kojoj je glumica gostovala, Evans je pitao Gvinet o glasinama da je tadašnji američki predsednik Bil Klinton zaspao na premijeri njenog filma „Ema“ koja se održavala u Beloj kući davne 1996. godine.
Uspešna glumica je odabrala tom prilikom odabrala vrlo zanimljive reči kako bi odgovorila na Evansovo pitanje, piše "New York Post".
- To je istina,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.