Hoću da Ronaldo nauči lekciju

Izvor: Mondo, 01.Okt.2018, 11:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Hoću da Ronaldo nauči lekciju"

Priča o tome da je napadač Juventusa silovao hostestu u Las Vegasu i dalje podiže mnogo prašine. Hostesa: "Ovo je moja priča. Želim da Ronaldo nauči lekciju".

Pre godinu dana, nemački list "Špig" objavio je vest koja je kao bomba odjeknula u svim svetskim medijima:

"Kristijano Ronaldo silovao devojku i platio ćutanje".

Iako se čini da fudbaler može da ima sve, bilo koji automobil, avion, kuću, pa i broj dece koje mu rađaju surogat majke...ćutanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ove devojke nije mogao da kupi.

Hostesa jednog hotela u Las Vegasu Ketrin Majorga ispričala je nemačkom "Špiglu" da je slavni fudbaler silovao i da su joj njegovi advokati platili da nikom ništa ne kaže 375.000 dolara.

Kada je priča "pukla", njegovi advokati su brže bolje uputili tužbu nemačkim novinama, ali urednici nemačkog medija i dalje čvrsto stoje iza ove priče, smatrajući je verodostojnom.

"Tužićemo mediji za moralnu povredu. Ovo je verovatno jedan od najozbiljnih slučajeva ugrožavanja prava u poslednjih nekoliko godina", piše u izjavi fudbalerovog advokata Kristijana Šerca.

U intervjuu u kojem je Majorga potanko ispričala šta joj je Ronaldo radio te noći, ona detaljno opisuje.

"Klekao je ispred mene i rekao da je on 99 posto dobar čovek, ali da ne zna šta je sa tim jednim procentom. Godinama sam patila mentalnu torturu. Imala sam i suicidne misli, jer sam pristala da se nagodim s njima. Oni su čak unajmili i privatnog detektiva koji me je pratio, posmatrao moju kući i prikupljao svakakve informacije o meni, čak i broj neplaćenih kazni za parking. Pokušavali su na sve načine da me diskredituju, govoreći kako posao hostese nije fin ženski posao. U toj nagodbi sam morala da potvrdim da njegovo ime nikad neću spomenuti ni svom terapeutu. Ipak, ohrabrio me je pokret #metoo, pa sam odlučila da progovorim", rekla je Ketrin.

Prema policijiskom izveštaju, Majorga je pozvala policiju odmah nakon te večeri, prijavila da je silovana, ali nije želela da otkrije o kome se radilo.

"Uvek me je to remetilo. Uvek sam se pitala...", kaže Majorga, koja se pravdala da je novac uzela, jer se uplašila moćnog fudbalera- "On je slavna ličnost. Preplašena sam bila. Nisam želela da se moje ime vuče po novinama. Danas hoću da ga naučim lekciju, da ga nateram da se suoči sa tim i da plati moje lečenje. Neću valjda ja da ga plaćam, pa on je mene silovao?!".

Ronaldo se oglasio povodom ovih navoda, rekavši da je su to sve "lažne priče".

A ovako izgleda ta noć iz ugla Ketrin Majorge, noć koju će Ronaldo možda debelo platiti.

"Bio je sa prijateljima u klubu hotela. Pili su. Prišao mi je i zgrabio za ruku. Rekao je: 'Ti! Ideš s mnom!' Bila sam šokirana".

Fotografije paparaca koje su kasnije osvanule, pokazuju da su njih dvoje razgovarali, plesali...Ono što saznajemo iz njene priče je to da joj je tražio broj telefona kako bi je pozvao u svoj apartman na privatnu zabavu.

"Predložio mi je da prvo idemo da plivamo. U kupatilu je zbacio peškir sa sebe i tražio da ga dotaknem. Onda me je poljubio, a onda se poljubac pretvorio u nešto više. Bio je jako grub. Pokušala sam da ga odgurnem i uporno sam govorila 'ne'. U tom trenutku u kupatilo je upao njegov prijatelj, pa mi je Ronaldo dozvolio da se obučem. Tada sam mu ponovila da se između nas neće ništa neće dogoditi, ali je nastavio da bude uporan, pocepao mi donji veš. Pala sam na pod, a on je skočio na mene. Na kraju me je silovao i to bez kondoma. Kada je zavrišio, nije želeo da se skloni s mene. Govorio mi je 'dušo moja' sa krivicom u očima. Nisam sigurna, ali čini mi se da mi je rekao da mu je žao..."

Nakon svega, Majorga je napustila žurku razmazane šminke i razbarušene kose.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.