Hoćeš da ti pokažem grudi?! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 02.Sep.2016, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hoćeš da ti pokažem grudi?! (VIDEO)

Komičarka uzvratila nepristojnom gledaocu...

Foto: YouTube

Komičarka i glumica Ejmi Šumer se aktivno zalaže za feminizam, pa možete samo da zamislite kakvu reakciju je kod nje izazvao muškarac iz publike kada joj je tokom jednog nastupa doviknuo: "Pokaži nam si*e!"

Ona je zaustavila svoje izvođenje i zamolila ostatak publike da pokaže na lika koji je to rekao, a onda se "okomila" na njega.

"Nemoj sad da si stidljiv. Čime se baviš >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u životu? Prodajom? Kako ti to ide? Dobro? Jer mi ne kupujemo. To je baš slatko, ali ako još jednom dovikneš, govorićeš 'pokažite si*e' ljudima na parkingu, jer ćeš biti izbačen, dr*adžijo", očitala mu je komičarka bukvicu.

Potom je pokušala da nastavi šou, kada je čula da je isti muškarac opet nešto dobacio, nakon čega je zamolila da ga udalje iz sale.

Ostatak publike je aplauzom pozdravio ovu njenu odluku!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.