Hju Hefner: Imam seks svake nedelje!

Izvor: S media, 31.Jul.2011, 19:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Hefner: Imam seks svake nedelje!

Pre nekoliko dana, Hefnerova bivša verenica Kristal Haris je izjavila da seks s Hefnerom traje dve sekunde. Sada se Hefner oglasio na "Tviter" profilu i s obožavateljima podelio detalje njihovog seksualnog života.

Hju Hefner je napisao na "Tviter" profilu da su on i njegova odbegla mlada Kristal Haris redovno upražnjavali seks dok su bili u vezi.

- Tek toliko da se zna, svake nedelje imam seks. To sam radio i tokom svoje veze s Kristal, napisao je. >> Pročitaj celu vest na sajtu S media <<

Bivša verenica se izvinila Hefneru!

Hju Hefner nije očekivao raskid

Zečica otkrila: Seks sa Hefnerom traje dve sekunde!

- Moj seksualni život uključuje više od jedne partnerke i to je tako od kraja mog braka 1998. godine, dodao je Hef. Jedan obožavatelj napisao je kako je možda seks s više žena bio razlog zbog kojeg ga je Kristal ostavila, a Hju mu je na to odgovorio:

- Postoji određena sigurnost u velikom broju žena. Kad se pokušam skrasiti samo s jednom ženom, kao što sam pokušao s Kristal, ostanem povređen.

Vitalni vlasnik "Plejboja" napisao je kako njegov životni stil privlači mnoge žene i mnoge od njih žele da mu budu devojke i što je normalno, uvuku mu se u krevet.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.