Hju Grant uživa sa dve decenije mlađom devojkom

Izvor: Press, 14.Feb.2017, 16:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hju Grant uživa sa dve decenije mlađom devojkom

Iako je poznat kao glumac koji privatnost drži daleko od očiju javnosti, britanski glumac Hju Grant (56) nedavno je prekršio pravilo te je sa devojkom prošetao na crvenom tepihu BAFT-A nagrada.
foto: blic.rs
A pravilo koje je Grant sebi odavno nametnuo je da ne eksponira svoju partnerku i privatan život, zbog čega mediji još uvek nisu saznali kako se britanski glumac upoznao sa švedskom producentkinjoom >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Anom Eberstejn (34). A činjenica da se par, pre dve godine, po drugi put ostvario u ulozi roditelja, dodatno zbunjuje tabloide tim pre što Grant još uvek ne želi da kaže da li je dobio sina ili ćerku.
 
Foto: Profimedia



Naime, glumac i producentkinja su dobili sina Džona 2012. godine, a tri godine nakon toga i drugo dete, a njegov pol još uvek nije poznat. Inače, osim dvoje dece sa Eberstejnovom, Grant ima i sina i ćerku sa kineskom lepoticom Tinglan Hong.
 

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.