Hit: Jasmina Medenica izmislila film sa Kevinom Kostnerom! (video)

Izvor: 011vodič.com, 17.Sep.2015, 14:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Jasmina Medenica izmislila film sa Kevinom Kostnerom! (video)

Jasmina Medenica se hvalila da je snimila film u svetkoj produkciji, te da joj je partner bio ni manje ni više, nego čuveni Kevin Kostner.
Gostujući kod pokojnog Minimaksa u jednog od njegovih emisija, Medenica je ispričala kako je snimila film zajedno sa Kevinom Kostnerom, te da se njegova premijera tek očekuje. Ona još rekla kako nije pala na šarm slavnog glumca, ali je i obećala Minimaksu da će ga dovesti kod njega u emisiju.
Film ”Massage in bothle” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << koji je Medenica spomenula zaista postoji, ali bez njene uloge, kojom se hvalila na sva usta.
Pogledajte kako se hvali Jasmina:


#svet
The post Hit: Jasmina Medenica izmislila film sa Kevinom Kostnerom! (video) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.