Izvor: Press, 08.Feb.2019, 18:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hirurg koji je operisao Deu: Ruka joj je bila iščupana od lakta prema ramenu i opečena, ali moći će da je koristi!

Voditeljka Dea Đurđević oporavlja se od operacije ruke koja je nedavno završena. Ona je danas u toku ranih jutarnjih časova na putu do posla doživela saobraćajnu nezgodu, kada je najpre imala manji udes. Naime, Dea je svojim automobilom imala sudar sa drugim vozilom, a kada je izašla da proceni štetu na nju je naleteo autobus i tom prilikom joj naneo ozbiljne telesne povrede. >> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
- Radilo se o potpuno iščupanoj ruci, od lakta prema ramenu... Pored toga što je bila iščupana, ruka je bila i opečena. Ipak, uspeli smo da je sačuvamo i prišijemo vrlo uspešno - istakao je poznati hirurg.
Đurđevićeva je danas doživela saobraćajnu nezgodu ispred bolnice "Dr. Dragiša Mišović", a kako Republika.rs saznaje, osim amputacije ruke, Dea je zadobila i otvoren prelom butne kosti kao i nagnječenje plućnog krila i pubične kosti. 
youtube.com/ porodicnilekar
Najpoznatiji mikrohirurg u Evropi operisao Deu... Prof. dr. Marko Bumbaširević
Najpoznatiji mikrohirurg u Evropi, prof,dr. Marko bumbaširević kaže da je uveren da će Deina ruka biti potpuno funkcionalna:
- Mrtav sam umoran, krvav, znojav, još nisam ni stigao da se presvučem. Odlično smo prišili ruku. Naravno, moraćemo još da je pratimo, ali očekujemo da će sasvim normalno moći da je koristi - poručio je dr Bumbaširević.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.