Hiljadu lajkova za PET MINUTA - Ana u bikiniju! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 21.Avg.2019, 17:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljadu lajkova za PET MINUTA - Ana u bikiniju! (VIDEO)

Pevačica koja redovno objavljuje rezultate napornih treninga na Instagramu, iznenadila pratioce

Pevačica Ana Nikolić punila je naslovnice domaće štampe "brzim brakom i još bržim razvodom" od Stefana Đurića Raste, potom rođenjem ćerkice, a onda i člancima koji se tiču njene kilaže..

Nakon porođaja paparaci su se utrkivali za fotku Ane Nikolić s viškom kilograma, što su potom pratioci pevačice nadugačko komentarisali na njenom nalogu.

Kad >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << vi budete trenirali kao ja...

Nikolićeva se u poslednje vreme redovno obračunava s njima objavljujući slike iz teretane - nedavno je čak pokazala da je napornim treninzima skinula 15 kilograma, a sada se i skinula.

Ne, nećete videti trbušnjake, nećete čak videti ni kako joj stoji gornji deo bikinija... o čemu pričamo pogledajte OVDE!

Zadovoljni ili ne, tek ova fotka je za pet minuta lajkovana hiljadu puta.

Pogledajte MONDO priloge sa Anom!

Izvor: MONDO

Izvor: MONDO



Izvor: YouTube

Izvor: MONDO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.