Hiljadu filipinskih zatvorenika plesalo uz hit Gangnam stajl

Izvor: Blic, 03.Okt.2012, 19:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hiljadu filipinskih zatvorenika plesalo uz hit "Gangnam stajl"

Još jedan dokaz da je pesma "Gangnam stajl" jedan od najvećih hitova svih vremena, ponudili su zatvorenici sa Filipina. Dileri droge, lopovi i ubice okupili su se kako bi plesali uz poznate taktove i glas korejske zvezde Psija.

Više od hiljadu filipinskih zatvorenika naporno je vežbalo plesne pokrete, kako bi udruženim snagama izveli koreografiju uz pesmu "Gangnam stajl".

Pogledajte: Čak i mačke vole "Gangnam stajl"

Osuđenici, poznati po izvedbi pesme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << "Triler" Majkla Džeksona, koja je od 2007. imala više od 50 miliona pregleda, ponovo su pokazali da čak i u zatvoru može biti veselo.

Iako na raspolaganju nisu imali nikakve rekvizite, zatvorenici su skakali u crvenim i crnim uniformama, okupljeni oko jednog momka koji je glumio pevača.





VIDEO> Pogledajte "Gangnam stajl" u zatvorskom stilu:

Povezane vesti: Severina sutra premijerno predstavlja spot za "Italianu" Bajagina pesma na poljskom hit na Jutjubu

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.