Hello Kitty obilježava četiri decenije postojanja

Izvor: Cafe.ba, 11.Apr.2015, 13:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hello Kitty obilježava četiri decenije postojanja

- Hello Kitty kompanija svoju široku lepezu od preko 50 hiljada proizvoda, nudi kupcima u preko 70 zemalja

LOS ANGELES (AA) - Japanska kompanija Sanrio je svoje proizvode Hello Kitty prvi put na tržište plasirala davne 1974. godine, a nizom svečanosti obilježene su četiri decenije postojanja, javlja Anadolu Agency (AA).

Povodom obilježavanja četiri decenije proizvoda Hello Kitty, u Los Angelesu postavljena je izložba. U Japansko-američkom muzeju otvorena je >> Pročitaj celu vest na sajtu Cafe.ba << izložba pod nazivom "Put u svijet Hello Kitty" na kojoj su izloženi najprodavaniji dodaci. Pored toga mogli su se vidjeti i kostimi inspirisani Hello Kitty motivima ali i mnogo toga što predstavlja japansku kulturu.

Hello Kitty kompanija svoju široku lepezu od preko 50 hiljada proizvoda, nudi kupcima u preko 70 zemalja.

Pored izložbe, prikazan je film o razvoju Hello Kitty. Ljubitelja Hello Kitty sve je više, a neki od njih su i Lady Gaga, Cameron Diaz, Tyra Banks, Miley Cyrus.

Nastavak na Cafe.ba...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Cafe.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Cafe.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.