Helen Miren: Skida se gola i u 65-oj

Izvor: S media, 15.Jul.2011, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Helen Miren: Skida se gola i u 65-oj

Oskarovka Helen Miren iako je uveliko zašla u 60-te godine, nema problem da se skine gola za potrebe magazina!

Glumica Helen Miren jedna je od retkih slavnih glumica koje su ostarele dostojanstveno, bez plastičnih operacija i botoksa, a njena savršena linija i nepresušna energija inspiracija su ženama širom sveta.

Slavna britanska glumica nije imala ništa protiv da se skine gola za potrebe snimanja za magazin Esquire i omota u zastavu Ujedinjenog Kraljevstva, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << prenosi Net.

Helen, koja je i strastveni nudista, nikad nije imala problema sa skidanjem, a njene golišave fotografije nikoga ne ostavljaju ravnodušnim. Ovu 65-godišnju zvezdu čitatelji Esquirea prošle godine su proglasili najseksipilnijom ženom na svetu uprkos tome što joj je glavna konkurencija bila gotovo 40 godina mlađa Megan Foks.

Helen Miren bojkotuje kraljevsko venčanje

Novi film i serija o Titaniku (VIDEO,FOTO)

Helen Miren: Kejt Midlton je posebna osoba!

Miren je u zanimljivom intervjuu za spomenuti magazin otkrila da ne razume ljude koji daju veliki novac za dizajnersku odeću i da bi ona radije trošila na dobar šampanjac nego na neki komad s potpisom.

Takođe smatra da smo svi "glupi dok smo mladi" i da su dvadesete najteže razdoblje u životu.

- Najteže razdoblje u životu su dvadesete. To je šteta jer su ljudi tada najlepši i na vrhuncu fizičke snage, ali su tada i najnesigurniji i puni sumnje u sebe i svoje odluke. Zastrašujuće je kada ne znaš što te čeka, rekla je glumica koja je 2007. godine osvojila Oskar za ulogu kraljice Elizabete u filmu "Kraljica".

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Helen Miren "obukla" samo zastavu

Izvor: Mondo, 16.Jul.2011, 15:42

Slavna glumica, iako ima 65 godina, ne stidi se da pokaže svoje telo, a u editorijalu za magazin "Esquire" ogrnula se samo britanskom zastavom.

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.