Hana liči na  Daču

Izvor: Blic, 19.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hana liči na Daču

Mala Hana, ćerka Nataše Bekvalac i Danila Ikodinovića, već je postala miljenica babica u porodilištu „Narodni front" gde je u subotu oko 15 časova rođena.

- Nataša se dobro oporavlja posle carskog reza, sve dobro podnosi i nije razmažena. Hana je prelepa bebica, a kako ne bi bila kada su joj i tata i mama izuzetno lepi ljudi. Dobra je i ne plače mnogo, samo kada je gladna - kaže naš izvor iz ovog porodilišta i dodaje:

- Čini mi se da Hana liči na Daču, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mada je i uobičajeno da ćerke liče na očeve.

Tata Dača je u Australiji na Svetskom prvenstvu u vaterpolu. Presrećan je zbog prinove i ne ljuti se kada ga ekipa „Blica" probudi u dva-tri ujutru.

- Ne mogu da dočekam da dođem u Srbiju i zagrlim moje devojčice! Još mi nisu poslali Haninu sliku, pa ne znam na koga liči. Voleo bih da liči na Natašu jer je ona za mene najlepša žena na svetu! - otkriva ponosni tata:

- Zbog priprema za utakmicu sa Nemačkom, u utorak, nisam stigao ni da proslavim rođenje ćerke. Šta ćeš, takav je posao. (smeh) Popili smo po jedno pivo u sobi, više nismo smeli - otkriva Dača.

Na pitanje ko mu je prvi pocepao košulju, kroz smeh kaže:

- Niko mi nije cepao košulju jer je radosna vest stigla u tri ujutru, pa nisam ni imao košulju. Ma, najbitnije mi je da se moja Nataša što pre oporavi, a ja se nadam da ću se u Srbiju vratiti sa zlatom. E, tada ćemo praviti dvostruko veselje - kaže naš proslavljeni vaterpolista, koji će po povratku u zemlju pored Natašinog lika na ramenu i imena prve ćerke Andree, istetovirati i ime: Hana.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.