Hamilton: Pobeda Mecedesa za Nikija

Izvor: 011vodič.com, 14.Okt.2019, 13:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hamilton: Pobeda Mecedesa za Nikija

To može samo Mercedes… Posle trke u Japanu Mercedes je postao prva ekipa u istoriji Formule 1 koja će šest godina uzastopno da osvoji titule u konkurenciji vozača i konstruktora. Podsetimo,  Valteri Botas je zauzeo prvo, a Luis Hamilton treće mesto.
Kvota naše kladionice na pobedu Francuske protiv Turske je 1.45.
Ovu pobedu Mercedesa Luis Hamilton je posvetio legendarnom Niki Laudi, koji je umro u maju ove godine, a koji je u Mecedes došao 2012. godine, kada je ekipa >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << imala samo jednu pobedu u tri sezone. Takođe, Lauda je bio najzaslužniji za dolazak Hamiltona u Mercedes.
Osećaj je drugačiji. Ne bih rekao da sam srećan kao pre, pošto smo ove godine izgubili Nikija i nije isto bez njega. Veoma sam ponosan na ekipu, na sve u fabrici i znam da bi i Niki čestitao. Mnogo mu dugujemo, ova pobeda je za njega. Ceo tim, ceo Mercedes isto misli. Svaki put kada uđemo u garažu vidimo Nikijeve slušalice i njegovu crvenu kapu… Znam da će biti ponosan, kao i njegova porodica. I ova ekipa bi trebalo da se ponosi – rekao je Britanac Luis Hamilton.


The post Hamilton: Pobeda Mecedesa za Nikija appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.