Haljina krije neverovatnu optičku varku: Šta se ovde providi, a šta ne

Izvor: Press, 25.Maj.2017, 14:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haljina krije neverovatnu optičku varku: Šta se ovde providi, a šta ne

Glumica je koja se uopšte ne menja. Leticija Kasta ne propušta ovogodišnji Kanski festival koji je počeo 17. maja, a koji će se završiti za četiri dana.
foto: zena.blic.rs
Odeća u kojoj se predstavila kanskoj publici, a i svetu je jedna lepa optička iluzija.
LETICIJA U SEKSI HALJINI PROFIMEDIA
Miks materijala na njenoj haljini izgleda veoma provokativno i zadaje slatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << muke onima koji gledaju poznatu glumicu, jer se pitaju šta providi ispod odeće, a šta ne.
GODINAMA OSTAJE ISTA PROFIMEDIA
A istina je da Leticija (39), mama troje dece, nije pokazala previše. Istakla je svoje obline na lep i primeren način i pokazala svima da jedno golo izdanje može da bude veoma elegantno.
Ovavom utisku uveliko pridonosi i njen stav, jer kada ga imate, a žena ste od stila, onda možete da prošetate u bilo kakvoj odeći, a da pritom ne dobijete negativne modne komentare.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Ima 20 godina i proglašena je najseksepilnijom na svetu

Izvor: Press, 26.Maj.2017, 12:45

Proglašena je pre samo nekoliko dana najseksepilnijom zvezdom na planeti. Tu ocenu je doneo magazin "Maksim". . foto: zena.blic.rs. Posle takve pobede Hejli Boldvin je sinoć u Kanu na "amfAR's" večeri imala posebno važan...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.