Hali Beri: Nisam imala dovoljno seksipila za Bondovu devojku!

Izvor: Press, 28.Avg.2013, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hali Beri: Nisam imala dovoljno seksipila za Bondovu devojku!

- More je bilo ledeno, i morala sam nekoliko puta da ulazim i izlazim, dok mi je Li dovikivao sa plaže da budem seksipilnija. U jednom trenutku sam se iznervirala i počela da vičem na njega, da će mi biti potreban novi kuk, ako budem nastavila ovako - kazala je glumica.

 
Hale Beri je kazala i kako nije oduvek želela da bude Bond devojka, te da u mladosti nikada nije gledala popularnog tajnog agenta, jer joj majka nije dozvoljavala.
Glumica trenutno snima novi nastavak filma "X-men", koji će se pojaviti sledeće godine u bioskopima.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

HALE BERI: Nisam bila dovoljno seksi za Džejmsa Bonda! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 28.Avg.2013

"Režiser je sa plaže urlao na mene da budem "više seksi", dok se ja u jednom momentu nisam iznervirala i počela da vičem na njega - rekla sam mu da seksepilnije ne umem i da će mi trebati novi kuk ako nastavim da budem u ledenoj vodi u moru", ispričala je glumica

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.