Hale Beri najseksepilnija na svetu

Izvor: Blic, 23.Avg.2009, 02:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hale Beri najseksepilnija na svetu

Najčitaniji američki nedeljnik „Parade" objavio je ovogodišnju listu najpoželjnijih zvezda svetskog džet-seta u nekoliko različitih kategorija, a Hale Beri i Džoni Dep su trijumfovali u onoj za najseksepilnije zvezde sveta.

Iako su i Hale Beri i Džoni Dep već navikli da ih proglašavaju za najlepše i najseksepilnije, neke druge zvezde na ovoj listi pravo su iznenađenje. Prema izboru čitalaca, Džordž Kluni dobio je titulu najšarmantnijeg džentlmena, a neizbežni >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Bred Pit i Andželina Žoli su najseksepilniji par među poznatim ličnostima. Američka glumica Dženifer Garner, koju naša publika najbolje poznaje po ulozi u seriji „Alijas", trijumfovala je u čak dve kategorije. Naime, Dženifer je izabrana za najprirodniju lepoticu, kao i za najnormalniju holivudsku zvezdu. Pevačica benda „Black Eyed Peas" Fergi i njen suprug glumac Džoš Duhamel proglašeni su za najuspešniji par godine, što je veoma zanimljiv izbor budući da su celu prvu godinu braka proveli odlazeći s jednog medenog meseca na drugi i iz jednog letovališta u drugo. S druge strane, novopečeni par Mel Gibson i njegova mlada ljubavnica Oksana Grigorijeva poneli su ne tako laskavu titulu para koji je najveće iznenađenje godine. Pored pozitivnih kategorija bilo je i onih negativnih gde su se najviše istakle Paris Hilton, koja je proglašena za najpromiskuitetniju zvezdu, kao i Ejmi Vajnhaus u kategoriji osoba kojoj je najviše potrebno lečenje.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.