Haker Detox ‘kaznio’ Taxi Cameo

Izvor: Dzungla.org, 28.Nov.2011, 22:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Haker Detox ‘kaznio’ Taxi Cameo

Haker Detox opet je u akciji. Nakon Rubelja na red je došao zagrebački Taxi Cameo

&Nakon 30-ak poziva na vašu službu, poslali ste mi 5 taxija. Naravno ni jedan nije stigao. Međutim na kraju meseca sam dobio/la tel. račun koji je iznosio 43 KN samo na pozive za vašu službu. (Lopovi jedni)', poručio je Cameu nezadovoljni Detox.
Ostalim korisnicima taksi usluga poručio je da svoju sreću više iskušaju s Taxi Zagrebom. Ukoliko su i oni zauzeti, Detox zaključuje >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << &spas vam je jedino ZET'.
Ipak Detox nije srušio Taxi Cameo &do kraja', jer oni imaju svoje stranice i na .net domeni pa je pristup tim stranicama neometan, no poruka je svakako poslana.
Podsetimo i da je Detox nedavno poslao na isti način poruku i &kralju ćevapa' Rubelju, &sledećeg puta mi umesto čvaraka pošaljite ćevape sa lukom', žaleći se na kvalitetu njihove usluge.
Dotični haker očito loša iskustva s neprofesionalnošću u javnim uslugama, koja očito kani ispraviti sličnim akcijama i u budućnosti. Pitanje je samo tko će mu idući stati na žulj.
( Izvor: Dnevnik )

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.