Hajdi Klum će dodelu evropskih MTV nagrada voditi u seksi Versaće haljini

Izvor: Blic, 03.Nov.2012, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hajdi Klum će dodelu evropskih MTV nagrada voditi u seksi "Versaće" haljini

Hajdi Klum, koja će biti domaćin ovogodišnje dodele MTV EMA nagada, odabrala je za ovu priliku haljinu modne linije "Versaće" i obećala da će te večeri izgledati veoma seksi, prenosi "Hafington post". Svečanost će biti održana 11. novembra u dvorani "Festhol" u Frankfurtu, a manekenku jedino brine da neće moći da odoli tamošnjoj kuhinji, zbog čega bi mogla da se ugoji.

- Verovatno ću dobiti nekoliko kilograma, ja sam uvek jela previše šnicli - poručila je Hajdi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Klum koja je rođena u Bergiš Gladbahu, mestu nedaleko od Frankfurta.

Tridesetdevetogodišnja Hajdi izjavila je da joj je velika čast da bude deo jednog od najvećeg muzikog događaja i da joj posebno zadovoljstvo pričinjava to što se dodela ponovo održava u njenoj rodnoj Nemačkoj.

Manekenka će se posle Keti Peri, Selene Gomez i Eve Longorije, naći u ulozi domaćice ovog muzičko-scenskog spektakla. Ove godine najviše nominacija imaju Tejlor Svift i Rijana, koje su nominovane u šest, odnosno pet kategorija. Pored njih na svečanosti će nastupiti i Ališa Kiz, Pitbul, Kilers i Psaj.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.