Hajde da pogledamo muški ormar: 6 komada odeće koje vredi pozajmiti od svog dečka ili muža!

Izvor: Piplmetar.rs, 08.Apr.2023, 20:30

Hajde da pogledamo muški ormar: 6 komada odeće koje vredi pozajmiti od svog dečka ili muža!

Dečko modni trend je sve popularniji, a kojih 6 odevnih predmeta vredi (i trebalo bi!) da pozajmite od svog dečka ili muža, saznajte u nastavku!
U savremenoj modi, koncepti „ženskog“ i „muškog“ postaju sve više zamagljeni. Scenom vlada uniseks pokret, što ni ljudi koji su veoma daleko od mode dugo ne doživljavaju kao uvredu. Pa, kako ga koristiti, otkrivamo vam u nastavku.
Bela majka Stilisti se slažu: osnovna ženska garderoba počinje sa dve stvari: jednostavnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Piplmetar.rs << plavim farmerima i jednostavnom belim majkom. I mi kupujemo završene osnovne majke na odeljenju za dečake.
Kombinujući ta dva pojma, dobijamo veoma očiglednu sumu – potrebna vam je bela muška majka i potrebna vam je što pre. Zašto ne žensko? Jer se iz nekog nepoznatog razloga stvaraju sa muškog odeljenja, po pravilu, prave od debljine tkanine, lakše se gužu i generalno duže traju.
Savet: Ako imate široke kukove, izaberite blago skraćenu majku kako se ne bi skupljala tamo gde nije potrebno.
Široke farmerke Kao što se nizak struk polako ali sigurno vraća u modu (da, ni mi nismo oduševljeni, ali šta da radimo), široke farme se sve češće javljaju na modnim pistama. Na sreću, ne one modele koji izgledaju podnošljivo samo na hip-hop umetnicima.. Ipak, što šire to bolje.
Najmodernija opcija su farme za muškarce. Već znate šta impliciramo, zar ne? Jer najbolji kroj će očigledno biti u … ta-da-da-daaam … u muškom odeljenju! A verovatnoća da će takve farme biti ukrašene šlokicama i vezama, gubeći relevantnost brzinom svetlosti, je nula.
Savet: Ako su vam farmerke predugačke, nemojte ih seći, već ih pocepajte da bi porub izgledao namerno neuredno. A ako su farmerke velike u strukturi, kupite odgovarajuću satensku traku, provucite je kroz dve poslednje petlje i zavežite je u spektakularnu mašinu.
Dečko modni trend i plava košulja Kladimo se da je košulja bila prva stvar koja vam je pala na pamet kada ste videli naziv ovog materijala. I nema ništa iznenađujuće. Zato što je u muškoj garderobi zaista teško pronaći nešto što je raznovrsnije, seksipilnije i oštre u ženskoj.
Između ostalog, prihvata je i bela košulja, ali mi i dalje insistiramo na tome Plavi. Prvo, zato što je to novi klasik. Drugo, zato što je malo ležernije, ali ipak u okviru koda oblačenja. Treće, jer mirna plava nijansa stoji gotovo svima, za razliku od imperativa bele.
Savet: Uparite košulju sa dodacima u boji kamile kao što su narukvice, ogrlice, svetlo ćilibarske minđuše, torbica ili čak šešir ako ste ljubitelj upadljivih dodataka za glavu. Uzgred, ovo se naziva i kombinacija boja milionera.
Duks sa natpisom Možda ste našli na vic na mreži:
— Dragi, gde je moja nova dukserica?
— Misliš NAŠU novu duksericu?
Naravno, možete kupiti ženski duks nekoliko veličina veće, ali i dalje neće izgledati tako jako.
Postoji mogućnost da je sve u istom kvalitetu tkanine. Ili možda u hladnijim natpisima i zanimljivim printovima. Ili uopšte, da duks miriše na njegov parfem i svaki put kada ga stavite, čini se da je pored vas i da vas čvrsto grli. Šta god da je, potrebna vam je ova stavka.
Savet: nosite duksericu sa košuljom – bićete najmoderniji „naokolo“. Ali u ovom slučaju pokušajte da izaberete nijansu koja dobro ide uz plavu, kao što su grafit, tamnoplava, mlečno bela ili tamno zelena.
Duge Čarape Ni u jednoj prodavnici ne možete pronaći ženske čarape normalne dužine? Dobro došli u klub. Ponekad se kajemo što smo odbacili „obične“ čarape, fascinirani skraćenim modelima i čarapama sa printovima. Ali vreme je prolazilo, trendovi su se menjali… A sada su čarape odlučile da nam se osvete.
Dobro, šalu na stranu, ali ponekad zaista imamo pritisak da su ženske čarape adekvatne dužine artefakt koji treba pažljivo tražiti. U međuvremenu, ovo su one koje nudimo da nosimo u novoj sezoni uz široke šortsove tik iznad kolena i klasične patike.
Savet: potrebne su vam čvrste čarape, po mogućnosti sa prugama, ali bez čudnih otisa koje toliko vole dečaci svih uzrasta. Ali da ih povučete više ili, obrnuto, spustite u laganu „harmoniku“, odlučite sami. Jer ni pomodna diploma neće smanjiti.
lepotizdravlje.rsFrazer Harrison / Osoblje preko Getti Entertainment; Najdžel Voldron / Stringer preko Getti Entertainment; Catvalking / Contributor preko Getti Entertainment

Najnovije na portalu Marie Claire





Detaljnije


Nastavak na Piplmetar.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Piplmetar.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Piplmetar.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.