Izvor: Blic, 22.Feb.2017, 00:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"HVALA TI, MATORI" Ringo Star i Pol Makartni opet zajedno

Ringo Star i Pol Makartni, dva člana legendarnih Bitlsa, sastali su se u Starom studiju u Los Anđelesu, izjavio je večeras čuveni britanski bubnjar.

Thanks for coming over man and playing Great bass. I love you man peace and love. 😎✌️🌟💖😇☮ pic.twitter.com/Z5kpyLLlkO

- Hvala ti matori što si došao da sviraš bas. Volim te. Mir i ljubav - naveo je Star na Tviteru gde je postavio i fotografiju na kojoj su on i Makartni zagrljeni.

U studiju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bio gitarista "Iglsa" Džo Volš.

Poslednja saradnja izmedju Makartnija (74) i Stara (76) bila je 2010. godine na Ringovom albumu "Y Not", u kojem je Pol svirao bas u pesmi "Peace Dream"i pevao "Walk with you".

Ringo Star trenutno snima novi album, koji je predstavio kao nastavak poslednjeg "Postcard from Paradise" iz 2015. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Ringo Star i Pol Makartni zajedno u studiju

Izvor: Večernje novosti, 22.Feb.2017

Ringo Star i Pol Makartni, dva člana legendarnih Bitlsa, sastali su se u Starom studiju u Los Anđelesu, izjavio je čuveni britanski bubnjar Ringo Star i Pol Makartni, dva člana legendarnih Bitlsa, sastali su se u Starom studiju u Los Anđelesu, izjavio je večeras čuveni britanski...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.