HVALA JOJ: Najlepša glumica sveta skinula se DO KRAJA za scenu s*ksa u svom novom filmu (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Nov.2020, 12:53

HVALA JOJ: Najlepša glumica sveta skinula se DO KRAJA za scenu s*ksa u svom novom filmu (VIDEO)

Svaka čast na odluci.

Margo Robi skinula se za ulogu u svom novom filmu "Dreamland" ("Zemlja snova"), a gledaoci napominju kako je se ne mogu nagledati.

"Dreamland" je s prikazivanjem krenuo nedavno na Amazon Prajmu, snimljen je još prošle godine, a glavnu ulogu u njemu tumači 30-ogodišnja australijska superzvezda, koja u drami glumi pljačkašicu banke Alison Vels.

Nakon što je povređena u pljački banke, Alison otkriva naivni tinejdžer Judžin Evans. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << On se odmah zaljubi u nju i odlučuje da joj pomogne da pobegne od zakona u Meksiko.

Međutim, usput ih nemilosrdno progoni policija koja želi da uhvati Alison nakon što je ubila pet osoba.

Inače, Margo Robi je poprilično zaposlena uprkos pandemiji. Glumi u nadolazećim filmovima "Peter Rabbit 2" i "The Suicide Squad", a najavljen je i novi film o Harli Kvin. Osim toga, najavljena je i kao Barbi u nadolazećem filmu istog imena.

A post shared by Margot Robbie (@margotrobbie)

OKRŠAJ NA DEDINJU! Veljko žestoko ZAMERIO supruzi, pominje i Cecu, a Bogdana: "Ne pada mi na pamet!"

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.