HOLIVUDSKE SNAJKE Ove lepotice srpskog porekla udale su se za filmske zvezde

Izvor: Blic, 16.Okt.2015, 21:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HOLIVUDSKE SNAJKE Ove lepotice srpskog porekla udale su se za filmske zvezde

One su osvojile srca uspešnih glumaca, producenata, reditelja...

Rođena je kao Srbislava Blažić u Čikagu, a njeni roditelji Slobodan Blažić i Nadežda Topalski su iz Beograda. U braku je sa Kristijanom Bejlom, za kojeg se udala 29. januara 2000. Upoznali su se sredinom devedesetih, kada je Sibi bila asistentkinja Vinone Rajder. Njih dve su i dalje u prijateljskim odnosima. Sibi je radila i kao model i šminkerka, a bila i statista u filmu "Uspon mračnog viteza", u kojem >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je njen slavni muž igrao Betmena. Sa Bejlom ima ćerku Emelin (10).

Lepa Beograđanka imala je uspešnu karijeru u Srbiji pre nego što je rešila da se preseli u Los Anđeles. Tamo je upoznala poznatog holivudskog producenta Džoela Lubina, koji je sarađivao sa najvećim zvezdama poput Toma Kruza, Kolina Farela, Dženifer Aniston, Eštona Kučera… Venčali su se na Kalemegdanu u maju prošle godine, a nedavno je objavljeno i da čekaju prinovu.

Srpska doktorka udata je za zvezdu serije "NCIS" Majkla Vederlija, sa kojom ima dvoje dece. Majkl je prethodno bio u vezi sa Džesikom Albom. Supružnici su letos odmor proveli u Budvi, nakon čega je Bojana svog slavnog muža dovela da obiđe i Beograd.

Rođena je kao Nikol Marou, a poznata je i kao Koko Ostin i Koko Ti. Ona je glumica, manekenka i rijaliti zvezda, a od 2002. u braku je sa poznatim reperom i glumcem Ajs Tijem. Koko često ističe da je srpskog porekla, pošto su njeni baba i deda po mami rođeni u Srbiji.

Rođena je kao Suzana Drobnjaković, i ima impresivnu holivudsku karijeru. Rođena je u Los Anđelesu, a majka i otac su joj Srbi. Od 2007 udata je za reditelja Edoarda Pontija, sina slavne Sofije Loren. Sa njim ima dvoje dece.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.