HLADNA FUZIJA U HOTELU “ZADRUGA”! Jelena priznala Šopićevoj da između nje i Tomovića IMA FLUIDA! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 17.Nov.2019, 18:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HLADNA FUZIJA U HOTELU “ZADRUGA”! Jelena priznala Šopićevoj da između nje i Tomovića IMA FLUIDA! (VIDEO)

Naime, Crnogorac se pripio uz svoju rijaliti cimerku pod izgovorom da je greje jer je zadrugarki bilo hladno.
Međutim, Pešićeva je shvatila da Tomovićev zagrljaj nije prijateljski i da među njima postoje varnice. O svemu ovome je Pešićeva razgovarala sa Ivanom, te joj priznala u kakvom su odnosu.
– Jeste li ti i Vladimir okej? Nema tenzije – upitala je Ivana Jelenu.
– Jesmo, sve okej. Nema tenzije – odgovorila je Pešićeva kratko.
>> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << J*baćete vas dvoje svima ovde majke – prokomentarisala je Šopićeva.
– Hoću da se vratim sa Vladimirom u ono čisto normalno prijateljstvo. Pričali smo sinoć da li mi možemo da budemo zajedno. 90% se ja pitam. On tri stvari ne voli kod mene. On ništa ne radi čime može da me privuče. Rekla sam mu da ne radi ništa. Sada je na posmatranju – zaključila je Pešićeva.
U jednom trenutku Tomović je prišao svojim rijaliti cimerkama kako bi im promenio baterije, a Pešićeva nije skidala osmeh sa lica. Da li će Jelena i Vladimir preći granicu prijateljstva i prepustiti se emocijama, ostaje da saznamo.
POGLEDAJTE VIDEO:




The post HLADNA FUZIJA U HOTELU “ZADRUGA”! Jelena priznala Šopićevoj da između nje i Tomovića IMA FLUIDA! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

SEVAJU VARNICE! Jelena priznala Šopićevoj da li između nje i Tomovića ima HEMIJE, pa priznala: Na posmatranju je!

Izvor: Press, 18.Nov.2019, 10:33

Jelena Pešić i Vladimir Tomović su proveli veoma uzbudljivu noć u hotelu "Zadruga". Naime, Crnogorac se priljubio uz svoju rijaliti cimerku pod izgovorom da je greje jer zadrugarki bilo hladno. . ...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.