HITNA POMOĆ DOŠLA PO MILOJKA, MILIJANA SE GUŠI U SUZAMA! Deda odbija da jede: HOĆU DA ME NEMA! Supruga mu napravila PAKAO od života!

Izvor: 011vodič.com, 14.Nov.2019, 13:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HITNA POMOĆ DOŠLA PO MILOJKA, MILIJANA SE GUŠI U SUZAMA! Deda odbija da jede: HOĆU DA ME NEMA! Supruga mu napravila PAKAO od života!

Ovog puta rekao je da je spreman je da ide do kraja. Zbog toga, ekipa lekara i medicinskog osoblja je stalno prisutna u vili.
 – Molim te, jedi –  plakala je Milijana.
 – Neću, hoću da odem i da me nema –  bio je buntovan Milojko.
– Molim te, pojedi nešto. Znaš da je lekar rekao da ne smeš da se nerviraš. Poplaveo si prošli put. Kako ne razumeš… –  govorila je njegova žena, a on se nadovezao:
“Ne mogu da razumem, >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << zar ti ne možeš da se skloniš od Žapca? Šta će ti on? Vidiš kakav je? Odvratan je. Što on da te grli, kakva si to žena?”
– Isto kao i kakav si ti muž – nikakva –  kazala je Milijana.
Milojku je zatim, pozlilo, pa su pozvali Hitnu pomoć, koja je ostala da bude sve vreme u vili, jer svi strahuju da će se starijem učesniku nešto dogoditi.

The post HITNA POMOĆ DOŠLA PO MILOJKA, MILIJANA SE GUŠI U SUZAMA! Deda odbija da jede: HOĆU DA ME NEMA! Supruga mu napravila PAKAO od života! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

HITNA POMOĆ U PAROVIMA - Milojku POZLILO zbog Milijane! Starac ŠTRAJKUJE GLAĐU, a ona KUKA! Ludnica!

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Nov.2019, 01:07

Ide do kraja!..Milojko Božić počeo da štrajkuje glađu, nesrećan zbog svega što radi njegova žena Milijana...Ovog puta rekao je da je spreman je da ide do kraja. Zbog toga, ekipa lekara i medicinskog osoblja je stalno prisutna u vili...- Molim te, jedi - plakala je Milijana...- Neću, hoću da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.