Izvor: Blic, 22.Avg.2016, 17:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT Tetovažu bivše žene prekrio likom Zorice Brunclik!

Nije prvi put da "obični smrtnici" na svom telu tetoviraju poznate ličnosti. Fan Zorice Brunclik ukrasio je nadlakticu pevačicinim portretom, ali razlog zbog kojeg je to učinio je neverovatan.

Tetovaža portreta Brunclikova stigla je do pevačicine ćerke Zlate, koja je fotografiju podelila na Instagramu.

- Pa sjajno! Gospodin je uradio tetovažu svoje žene, u međuvremenu su se razveli i ovo je korekcija - otkrila je Zlata, koja nije želela da otkriva identitet gospodina.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kakva žena, Zorica je zakon! (FOTO)

Izvor: Mondo, 22.Avg.2016

Ovo se dogodi kada se nakon tetoviranja portreta dvoje rastanu....Tetovaža portreta pevačice Zorice Brunclik stigla je do njene ćerke Zlate, koja je fotografiju istetovirane ruke nepoznatog muškarca podelila na svom Instagram profilu i objasnila o čemu se radi:.."Gospodin je uradio tattoo svoje...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.