HIT NA INTERNETU Pogledajte kako je slavna pevačica reagovala na Stanijin dekolte

Izvor: Blic, 23.Dec.2016, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT NA INTERNETU Pogledajte kako je slavna pevačica reagovala na Stanijin dekolte

Trenutak kada pevačica Branka Sovrlić zabrinuto pokriva Stanijine razgolićene grudi postao je hit na društvenim mrežama.

Stanija Dobrojević privukla je sve poglede kada se na snimanju novogodišnjeg programa Pink televizije pojavila u izazovnoj crvenoj toaleti. Svi su se pitali kako je starleta i novopečena pevačica uspela da zadrži haljinu na mestu, a izgleda da je zbog toga bila zabrnuta i Branka Sovrlić.

Kamere su zabeležile urnebesan trenutak kada se Branka >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zagledala u Stanijine grudi, a potom povukla haljinu i prekrila ih, na Stanijino iznenađenje.

Hit interneta 😂😅 pic.twitter.com/R9chjm6hep

Ovaj snimak obišao je društvene mreže i postao hit na internetu, a sada ga je podelila i Stanija, očigledno ponosna na ovaj trenutak.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VIDEO: Branka šokirana Stanijinim dudama

Izvor: Vesti-online.com, 23.Dec.2016

Stajling Stanije Dobrojević na snimanju "Pinkovog" novogodišnjeg programa svi smo videli. Međutim, najviše je bila šokirana pevačica Branka Sovrlić, koja ni na sceni nije mogla da sakrije iznenađenje...Naime, dok je Dobrojevićeva bezbrižno đuskala, ni ne primetivši da joj se haljina pomerila...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.