HEROJSKI RAZREŠILI TALAČKU KRIZU Policajci novčano nagrađeni za uspešnu akciju u Patrijaršiji

Izvor: 011vodič.com, 05.Jul.2019, 14:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HEROJSKI RAZREŠILI TALAČKU KRIZU Policajci novčano nagrađeni za uspešnu akciju u Patrijaršiji

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović danas je novčano nagradio policijske službenike Policijske stanice Stari grad Zorana Vulovića i Stefana Miljkovića, koji su u sredu brzom reakcijom savladali naoružanog muškarca u Patrijaršijskom domu i uspešno rešili talačku situaciju. Stefanović je pohvalio dvojicu policajaca, koji su uspešno rešili tu situaciju bez izgubljenih ljudskih života i bez povređenih. – Njihov čin herojstva, čin požrtvovanosti i visoke obučenosti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << pokazuje svima koliko imamo dobrih, sposobnih i vrednih policajaca koji svakodnevno, radeći svoj posao, rizikuju svoje živote da bi svi u Srbiji bili bezbedni – istakao je Stefanović, a saopštio MUP. Miljković i Vulović s ministrom Stefanovićem Ministar je takođe izrazio zahvalnost svim pripadnicima MUP-a koji štite bezbednost svih građana. Kako je rekao, Vulović i Miljković su pokazali da građani mogu da budu ponosni na policiju. – Na ljude koji svakodnevno, radeći svoj posao, štite našu decu i koji su spremni da ne razmišljajući o svojim životima, a često ih i rizikujući, zaštite bezbednost Srbije, ulice, gradove, i pokažu koliko zaista možemo da imamo puno srce kada razmišljamo o radu naših policajaca – poručio je ministar. Podsetimo, u zgradi Patrijaršije SPC bivši crkvenjak Branko L. (42) iz Hrama Svetog Save oteo je dvojicu radnika kojima je pretio pištoljem i tražio da mu se isplati 200.000 evra. U Patrijaršijski dom ubrzo su stigle dve patrole policije, a napadač je savladan zahvaljujući policajcu Vuloviću i njegovom kolegi Miljkoviću. – Ne smatram se herojem, za mene su heroji lekari. Ovo je moj posao i najbitnije je da niko nije povređen – rekao je Vulović u razgovoru za “Blic” malo nakon akcije u Patrijaršiji. More
The post HEROJSKI RAZREŠILI TALAČKU KRIZU Policajci novčano nagrađeni za uspešnu akciju u Patrijaršiji appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.