HAOTIČNO U ZADRUZI! MIRKO GAVRIĆ BLOKIRAO VRATA, PA PROČITAO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari ni da se maknu! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 19:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOTIČNO U ZADRUZI! MIRKO GAVRIĆ BLOKIRAO VRATA, PA PROČITAO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari ni da se maknu! (VIDEO)

Dragi zadrugari, upravo je otvorena prodavnica. Danas će u kupovinu ići samo 15 najmlađih zadrugara i oni će kupovati za sve. Ostali zadrugari nemaju pravo da idu u drugi deo “Zadruge” – krenuo je da čita pismo Mirko, a zadrugari su napravili buku, koju je Gavrić pokušao da stiša.
Mirko je uspeo da smiri zadrugare, pa im je pročitao ostatak pisma.
– U prodavnicu možete ući samo po troje, a svaka grupa ima po 10 minuta za kupovinu. U oba pravca se ide peške >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << završio je pismo Mirko, a zadrugari su krenuli da trče ka prodavnici.







The post HAOTIČNO U ZADRUZI! MIRKO GAVRIĆ BLOKIRAO VRATA, PA PROČITAO PISMO VELIKOG ŠEFA! Zadrugari ni da se maknu! (VIDEO) appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

BORA SANTANA POPI*DEO – URNISAĆU VAS! Urlao na ostale zadrugare! (VIDEO)

Izvor: 011vodič.com, 05.Nov.2019, 01:07

Veliki šef je poslao pismo zadrugarima večeras u kome ih je obavestio da će u današnju kupovinu ići samo 15 najmlađih učesnika na imanju i da će oni kupovati za sve. Mnogi zadrugari su odmah pojurili ka novom delu imanja, iako se nisu dogovorili oko toga ko je najmlađi. To je zasmetalo učesnicima...

Nastavak na 011vodič.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.