Izvor: Blic, 16.Dec.2017, 16:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS U NAJAVI Žena Miroslava Ilića je progovorila o njegovoj ljubavnici, a sada joj je ona ŽESTOKO odgovorila!

Supruga Miroslava Ilića, Gordana Ilić, za "Blic" je pre Miroslavljevog koncerta po prvi put progovorila o Ilićevoj nekadašnjoj velikoj ljubavi - Mirjani Antonović.

- Ko je ta Mira Antononijević? - pitala je Gordana, iako se Mirjana preziva Antonović i dodala:

- Nemam ja veze sa tim. Ja sam malo, malo ili na Marsu ili padnem sa Marsa, tako da mi je to totalno nepoznata činjenica. Mi uopšte nismo imali krize u braku, svađali se jesmo, ali krize nismo imali. Krize >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << koje bi dovele do razvoda braka... A svađali smo se žestoko, najčešće oko nekih sitnica u vaspitanju dece, da li je pas uveden na vreme ili izveden, da li je nešto tamo gde sam ja stavila ili nije..

Međutim, Mirjana joj je jednom porukom na društvenim mrežama odgovorila u svom stilu i tako zapušila usta:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.