Izvor: Blic, 22.Okt.2019, 07:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HAOS SA BIVŠIM MUŽEM, UPLITANJE U POLITIKU I NAPUŠTANJE SRBIJE Kija iznenadila novim potezom, SVE JE OTIŠLO U NJENU KORIST?

Pevačica Kristina Kija Kockar već nedeljama je u žiži interesovanja javnosti zbog nekoliko stvari. Najviše se priča o skandalu sa njenim bivšim suprugom Slobom Radanovićem, kog je navodno napala nožem u njegovom stanu, a više o tome možete pronaći OVDE.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

UPOZORENJE ZA SLOBU: Kija nasledila od oca dve puške, NEK' SE DOBRO PRIPAZI

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Okt.2019, 00:14

Da li joj to treba?!..Kristina Kija Kockar otkrila je pred kamerama kako je od pokojnog oca nasledila dve puške i da se nada da će uskoro dobiti dozvolu za upravljanje vatrenim oružjem, što nakon skandala sa bivšim mužem Slobodanom Radanovićem Slobom predstavlja još veću opasnost po njegovu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.