Gvinet Paltrou u toplesu! (FOTO)

Izvor: S media, 30.Jun.2011, 17:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gvinet Paltrou u toplesu! (FOTO)

Glumica Gvinet Paltrou slikala se u toplesu za novi broj magazina "Veniti Fer", a na fotografijama je nosila samo nakit i mrežaste čarape.

Poznata glumica Gvinet Paltrou slikala se za deo magazina posvećen nakitu, a na sebi je nosila ogrlice, narukvice i minđuše Luja Vitona.

Na Gvinet se ne mogu videti nikakvi tragovi trudnoće poput strija, što je gotovo impresivno s obzirom da je ova 38-godišnja holivudska diva rodila dvoje dece!

Glumica je privržena >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << jogi i zdravoj hrani, a kako kaže svakog dana ustaje u 4.30 ujutro.

- Inače nisam jutarnji tip osobe. Održavanje linije i zdravog načina života samo je stvar odlučnosti i ja sam veoma stroga prema sebi. Kada vežbam šest dana u nedelji i jedem zdravu hranu, osećam se mnogo bolje, kaže Gvinet.

Plavokosa lepotica iako na slici više otkriva nego sakriva, ipak je zadržala deo svoje skromne prirode tako što je prekrila grudi rukama i odabrala gotovo neprimetnu šminku.

Gvinet Paltrou podržava gejeve!

Gvinet Paltrou: Nepristojna u krevetu!

Gvinet Paltrou progovorila o bivšim ljubavima

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.