Gurnuo samoubicu sa mosta (VIDEO)

Izvor: S media, 16.Maj.2011, 14:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gurnuo samoubicu sa mosta (VIDEO)

Na zaprepašćenje svih prisutnih, slučajni prolaznik pomogao samoubici da skoči sa mosta. Snimak koji je zabeležen u Kini je jedan od gledanijih na Jutjubu.

U provinciji Guangdong penzionisani vojnik Lai Đijangšeng gurnuo je Čena Fučao, koji je bio u iskušenju da skoči sa mosta, iako je isprva delovalo da će mu pružiti ruku.

U Kini rođeno dvoglavo dete (VIDEO + FOTO)

Kinezi poludeli za prvim 3D pornićem na >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << svetu

U eksploziji u kineskoj banci više od 40 ranjenih

Na svu sreću, samoubica je pao na jastuk na naduvavanje sa osam metara visine i završio u bolnici sa povredama zglobova i leđa.

Čen Fučao bi mogao biti optužen za kršenje javnog reda i mira, a Lai za namerno izazivanje povreda.

(Blic)

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Eksplozija lubenica (VIDEO)

Izvor: S media, 17.Maj.2011, 13:09

U Kini lubenice pucaju i “eksplodiraju” poput nagaznih mina. Nadajući se dobrim prihodima, seljaci su koristili previše hemikalija što je izazvalo ovu neuobičajenu reakciju i time upropastili ovogodišnji rod.

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.