Grupa Hari Mata Hari koncertom obeležila 30. godina karijere

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 00:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grupa "Hari Mata Hari" koncertom obeležila 30. godina karijere

Sarajevska pop grupa "Hari Mata Hari" održala je koncert pod nazivom "Trilogija" u prepunom Sava Centru, kojim su obeležili 30 godina karijere.

Frontmen grupe, Hari Varešanović, beogradski koncert otvorio je pesmom ,,Ja te volim najviše na svetu", a potom su usledili hitovi poput  "Strah me da te volim", "Ruzmarin" i mnogi drugi.

Izuzetnim vokalom i bogatim muzičkim repertoarom Hari je zabavljao publiku duže od tri sata, a kao specijalne gošče na koncertu bile >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << su Jelena Tomašević i  mlada Lena Stamenković.

Brojne kolege sarajevskih muzičara, među kojima su bile i Ilda Šaulić, kao i Leontina Vukomanović, pratili su koncert iz prvog reda.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Zorana Mihajlović izvela dečka na koncert

Izvor: Blic, 25.Apr.2015

Sarajevska pop grupa "Hari Mata Hari" održala je koncert pod nazivom "Trilogija" u prepunom Sava Centru, kojim su obeležili 30 godina karijere, a iz prvog reda koncert je pratila i ministarka saobraćaja i građevinarstva Zorana Mihajlović u društvu izabranika Vladimira Atanackovića...Frontmen grupe,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.