Izvor: 011vodič.com, 18.Avg.2019, 14:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grujiću posle “batina” zatvoreno oko!

Meč prvog kola Bundeslige, protiv Bajerna ih Minhena, Marko Grujić će da pamti po pogotkum, skrivenom penalu, ali i masnici na desnom oku. Za Grujićev novi izgled pobrinuo se duel u kaznemom prostoru tima iz Minhena.
Kladionica MaxBet nudi kvotu 1,75 na pobedu Lajpciga protiv Berlina.
Prilikom pogotka koji je postigao protiv Bajerna, Marku je pukla arkada. Dva dana posle toga, stvorio se i ogroman podliv, ali to ne smeta Srbinu. On se na društvenim mrežama “pohvalio” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << fotografijom, na kojoj je zajedno sa devojkom Miom Zeremski. Na slici se jasno vidi kako je Gruja našminkan…
Ipak, srpski fudbaler sigurno ne žali zbog toga. Gleda onu lepšu stranu okršaja sa šampionom. Postigao je pogodak i osvojio bod. Malo li je?
Liverpool loanee Marko Grujic gets black eye after goal against Bayern Munich https://t.co/KNmT1su1li #SPORT pic.twitter.com/gGku8lWTSU
— Brummie Steve (@Brummie_Steve) August 18, 2019


The post Grujiću posle “batina” zatvoreno oko! appeared first on Magazin o pop kulturi i zvezdama.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.