Grozna si drugarica! (FOTO)

Izvor: Mondo, 15.Mar.2019, 19:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Grozna si drugarica!" (FOTO)

Fanovi se obrušili na manekenku zbog ove slike.

Manekenka Emili Ratajkovski (27) objavila je fotografiju na svom Instagram profilu na kojoj je sa drugaricom. Obe su u kupaćim kostimima i sunčaju se, pa je direktan pogled na njihove pozadine.

Međutim, problem je nastao kada su u komentarima njeni pratioci počeli da je vređaju da je "grozna drugarica", jer je objavila sliku sa prijateljicom koja je vidno veća od nje.

"Zašto bi pretvorila drugaricu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << u predmet poniženja i napada, i objavila ovako nešto?", "Namerno si objavila ovu sliku da bi bilo jasno da je tvoje telo bolje od tela tvoje drugarice", "Biti debeo nije ni lepo, ni zdravo - hajde da ne budemo licemeri", samo su neki od komentara koji su preplavili njen profil.

Uhapšena Emili Ratajkovski

A, lepotica im je onda besno uzvratila odgovorom u okviru Instagram Storija:

"Volim telo moje drugarice i obe mislimo da izgleda sjajno i da je baš slatka slika nas kako gorimo na Suncu. Ponosna sam što nosi kupaći kostim iz moje linije. Drugačija tela su lepa i nadam se da ćete svi to uskoro naučiti", poručila je Emili.

View this post on Instagram

Beach buns @inamoratawoman

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata) on Mar 11, 2019 at 11:44am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.