Grizli se spremao da ga pojede, a onda se setio bizarnog bakinog saveta i PREŽIVEO

Izvor: Blic, 07.Okt.2015, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Grizli se spremao da ga pojede, a onda se setio bizarnog bakinog saveta i PREŽIVEO

Jedan Amerikanac je uspeo da preživi bliski susret s medvedom tako što se setio saveta koji mu je baka davno dala - gurni mu šaku u grlo!

Čejs Delvo (26) lovio je s bratom u jednoj šumi u Montani (SAD) kada je pronašao medveda teškog oko 180 kilograma.

- Bio sam samo na jedan metar od njega kada sam ga primetio. Medved je spavao i verovatno me zbog jakog vetra nije čuo da mu se približavam. Kada sam ga spazio napravio sam par laganih koraka unazad, ali sam ga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nekako probudio. Bio je to najglasniji urlik koji sam čuo u životu - prepričao je Čejs svoje iskustvo.

Zver ga je oborila na zemlju i ujela za glavu i nogu, ali je Čejs čak i u tako bezizlaznoj situaciji uspeo da se seti svoje bake i jednog članka koji je pročitao u magazinu koji mu je ona dala.

S obzirom da se u članku tvrdilo da se životinje lako zagrcnu, Čejs je odlučio da celu ruku gurne pravo u grlo medveda.

- Uspeo sam! Medved me je ostavio na miru posle toga - rekao je Delvo za Tribune.

Brat ga je potom odveo u bolnicu gde su mu konstatovane brojne povrede zbog kojih trenutno samo na glavi ima gotovo 200 šavova.

- Samo želim da naglasim da nije medved kriv. Bio je uplašen koliko i ja - rekao je Delvo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.