Izvor: Njuz.net, 11.Apr.2024, 15:14

Gradonačelnik Aleksandar Šapić izbacuje strane životinje iz srpskog Zoo vrta

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 11. april 2024, (Njuz) – Sve životinje stranog porekla biće izbačene iz Beogradskog Zoo vrta, najavio je gradonačelnik Aleksandar Šapić. Gradonačelnik kaže da strane životinje nisu ni srpske ni beogradske i da samim tim nemaju šta da traže u našem zoološkom vrtu.
– Malo sam proučio stanje u zoološkom vrtu i iznenadio se kada sam video koliko životinja u njemu nemaju nikakve veze sa Srbijom. Zamislite samo kako to utiče na patriotizam dece koja su najčešći posetioci Zoo vrta, izjavio je Šapić. – Deca i ostali posetioci treba da uče srpske životinje i srpsku tradiciju. Ja ne znam na šta je mislila bivša vlast
Stručnjaci se slažu da slon i lav nemaju veze sa Beogradom.
– Oni...

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.