Građani traže od Nade Macure da im ostavi broj telefona kada bude išla na odmor

Izvor: Njuz.net, 22.Jun.2013, 16:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Građani traže od Nade Macure da im ostavi broj telefona kada bude išla na odmor

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeGrađani cene kredibilitet saveta Nade Macure/FOTO: RTS

BEOGRAD, 22. jun 2013, (Njuz) – Više desetina građana Srbije proteklih dana kontaktiralo je portparolku Hitne pomoći Nadu Macuru, pitajući je šta će se desiti sa njima kada ona bude otišla na godišnji odmor.
Kako saznaje Njuz, najviše njih je bilo uplašeno da će Macura otići na odmor tokom novog vrelog talasa, zbog čega neće znati kako da se ponašaju u toj situaciji.
- U većini slučajeva kada temperatura pređe 30 stepeni, gospođa Macura nas savetuje da izbegavamo Sunce, obučemo se lagano i uzimamo dosta tečnosti, ali šta će se dogoditi ako i u danima njenog odmora temperatura ponovo bude previsoka? – pita se Zdravko Šoškić iz Zemuna.
On ne isključuje mogućnost da će Macura ovlastiti svog zamenika tokom svog odsustva, ali smatra da ta osoba neće imati dovoljan autoritet.
- Nije isto kada me Nada Macura posavetuje da nosim šešir ili kačket kada su visoke vrućine ili ako to uradi neki potpuni anonimus bez ikakvog kredibiliteta – dodaje Šoškić i navodi da se nada da će mu gospođa Macura ostaviti broj mobilnog, ne bi li iz prve ruke čuo kako da se ponaša tokom vrelih letnjih dana.
Marko Dražić
Nenad Milosavljević

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.