Izvor: Njuz.net, 08.Maj.2023, 13:30

Građani pozvali vlastodršce da od ponedeljka predaju svoje funkcije bez sankcija

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeSRBIJA, 8. maj 2023, (Njuz) – Građani Srbije pozvali su ministre, premijerku i predsednika da od ponedeljka predaju svoje funkcije, naglasivši da su u njihovim rukama te funkcije opasne i da mogu biti i smrtonosne ako se njima ne barata na pravi način.
– Oni svoje funkcije mogu predati i neće snositi nikakve sankcije. Najbitnije je da ministri, premijerka, predsednik, gradonačelnik i ostali državni funkcioneri nemaju više pristup tim funkcijama. Pokazalo se da ne umeju njima >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << da rukuju i da predstavljaju opasnost po okolinu, izjavili su građani.
Kako se nezvanično saznaje, u planu je izbor narednih vlasnika funkcija, koji će morati da bude mnogo odgovorniji i da prođe strožiju kontrolu nego što je to do sada bio slučaj.
Viktor Marković

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.